Making food

Goede bodem maakt heerlijk eten dat naar jou toe kan komen.

Goede Bodem kookt op evenementen zoals:

  • festivals
  • backstage catering
  • verjaardagen en bruiloften
  • tentoonstellingen en vernissages
  • (bedrijfs-) feesten

Wij koken uit alle windstreken en stellen buffetten samen met gerechten uit de smakelijkste hoeken van de wereld!
Denk aan: Indiaas, Mexicaans, Libanees, Japans, Indonesisch, Italiaans.

Goede Bodem is gespecialiseerd in de vegetarische keuken. Voor diners en lunches maken wij in overleg met de opdrachtgever een aangepast menu. Hierdoor ontstaat er altijd een smaakcombinatie die het evenement compleet maakt en aansluit bij jouw wensen.
Neem gerust contact op voor meer informatie of een passende offerte.

Dit zijn een aantal voorbeeld menu’s:

Mexicaans Menu:

  • chili van zoete aardappel, bonen en cacao
  • knapperige kool salade met koriander, limoen en jalapeno
  • pittige aardappel partjes met vers geroosterde piri piri dip
  • mais met karwij boter
  • frisse meloen salade met munt
  • erbij: tortilla’s, kaas, salsa, aioli

Arabisch Menu:

  • groenten tajine met dadels en citroen
  • couscous met venkel, sinaasappel en granaatappel
  • spinazie pasteitjes met noten en feta
  • tomaten salade met peterselie en zwarte olijven
  • gegrilde groenten rolletjes met hummus
  • erbij: Turks brood en yoghurt munt dip

Super food menu

  • Rode bieten salade met rodewijnazijn en schapen feta
  • huisgemaakte hummus met olijfolie en peterselie
  • tortilla’s (omelet) met gebakken groenten en Parmezaanse kaas
  • limabonen stoofpot met tomaat en Italiaanse kruiden
  • pastinaak bravas, pittige partjes uit de oven.

Soep Menu:
Soep!! mijn lievelings comfort food, een soep met verse ingrediƫnten en rijk aan verschillende smaak lagen, daar kan je mij voor wakker maken!
Een aantal van de soepen die ik heel graag maak:

  • pastinaak soep met gebakken knoflook kastanjechampignons
  • Thaise kokos soep met citroen gras en laos
  • pompoen soep met tijm en sinaasappel
  • linzen soep met tomaat en kaneel
  • aardappel en knolselderij soep met waterkers
  • bataat kokos soep met gember
  • miso soep met tofu en groenten
  • Pindasoep met mais en bakbanaan

De Soep buffetten worden met verschillende vers gemaakte tapenades en bio brood geserveerd.
Het is ook mogelijk dit te combineren met een diner menu of bijvoorbeeld uit te bereiden met hartige taarten of belegde broodjes voor een complete lunch .