Making food

Goede bodem maakt heerlijk eten, direct van grond tot bord!

Goede Bodem kookt op evenementen zoals:

  • festivals
  • backstage catering
  • verjaardagen en bruiloften
  • tentoonstellingen en vernissages
  • (Oogst) feesten

Wij koken uit alle windstreken en stellen buffetten samen met gerechten uit de smakelijkste hoeken van de wereld met zo veel mogelijk lokale en seizoensproducten!
Denk aan: Indiaas, Mexicaans, Libanees, Japans, Indonesisch, Italiaans.

Goede Bodem is gespecialiseerd in de vegetarische keuken. Voor diners en lunches maken wij in overleg een aangepast menu. Hierdoor ontstaat er altijd een smaakcombinatie die het evenement compleet maakt en aansluit bij jouw wensen.
Neem gerust contact op voor meer informatie of een passende offerte.

Soep Menu:
Soep!! mijn lievelings comfort food, een goede soep is als een warme stevige knuffel op een koude dag, daar kan je mij snachts voor wakker maken!

Een aantal van de soepen die ik heel graag maak:

  • pastinaak soep met gebakken knoflook kastanjechampignons
  • Thaise kokos soep met citroen gras en laos
  • pompoen soep met gember en sinaasappel
  • linzen soep met tomaat en kaneel
  • pittige tomatensoep met goji bessen en szechuanpeper
  • aardappel en knolselderij soep met waterkers
  • bataat kokos soep met gember
  • miso soep met tofu en groenten
  • Pindasoep met mais en bakbanaan

Ik kook altijd met verse ingrediënten en rijk aan verschillende smaak lagen. De Soep buffetten worden met verschillende vers gemaakte tapenades en bio brood geserveerd of uit te bereiden met hartige taarten of belegde broodjes voor een complete lunch .