WANTED: Sponsors!

Beste Goede Bodem vrienden,

Komend schooljaar gaat er iets bijzonders gebeuren: Eva gaat weer terug in de schoolbanken!

Ik ben super blij dat ik ben aangenomen voor de Master Creativity, Culture and Education aan de universiteit van Gastronomische wetenschappen in Italië. Dit is eindelijk een opleiding waar voeding en kunst samen komen en hiermee wil ik mijn werk een flinke boost geven.

Omdat ik weer als arme student voltijds in opleiding ga en vanaf september a.s. een jaar in Italië ga wonen ben ik op zoek naar sponsoren!

Wil jij mij helpen met deze gastronomische reis?

Mijn eeuwige dank is grandioos!!

Wat is dit voor opleiding?

De opleiding is op het UNISG, de universiteit van Pollenzo, dit ligt onder Turijn. Deze universiteit heeft een nieuwe Master in Creativity, Culture and Education waarbij de focus vooral ligt op kunst, voedsel en filosofie en de verbinding tussen deze drie werelden.

Het is geen opleiding waarbij je leert koken maar waarin je vooral de oorsprong, ontwikkeling en invloed van voeding onderzoekt.

Neem een kijkje op de website: www.unisg.it

Waarom wil ik dit gaan doen?

Eten is belangrijk. Je kent de uitspraak: je bent wat je eet, maar houdt het daarmee op? Maakt het alleen uit wat je eet? Of ook waar het vandaan komt, hoe het bereid wordt en wat de setting is van het eten? Ik denk dat dit alle drie aspecten zijn die meer invloed op ons hebben dan we realiseren. Ik wil onderzoeken met mijn kunst, koken, installaties en performance hoe groot deze invloed is.

Hoe kunnen we ons met eten verrijken, de aardbol in stand houden en gezond leven? Dit wil ik in mijn werk benadrukken. Daarom ga ik de uitdaging aan met deze opleiding en ga ik op een kunstzinnige culinaire ontdekkingstocht!

Liefs van Eva

Doneer gegevens:

IBAN: NL02 ASNB 0942 4336 29
t.a.v. E.D. van Asseldonk

Anoniem doneren mag natuurlijk. Maar ik wil je ook graag een bedankje sturen. Stuur mij dan ook een mail met je naam en adres 🙂

eva@goedebodem.nl

(PS: iedere Nederlander mag een andere Nederlander 2000 euro belastingvrij schenken 😉 belastingdienst.nl)